Angry Birds

Gladiator Jackpot – Klassikkoelokuvaa kolikkopelimuodossa

Gladiator Jackpot on jo pelinäkin klassikko. Tämä jo vuonna 2010 ilmestynyt kolikkopeli on nyt sovitettu paremmin toimivaksi myös älypuhelimen ruudulle. Enää ei tarvitse odotella tietokoneen käynnistymistä, jotta pääsisi antiikin Roomaan. Pari näpäystä kosketusnäytön ruutuun ja teräksen kalskahtelu Colosseumilta alkaa jo kuulua. Vaiko onko se kolikoiden kilinää? Katso muut mobiilikasinolla pelattavat pelit tästä.

Millaisesta pelistä on kyse?

Gladiator Jackpot on kolikkopeli, jossa on viisi pyörivää kelaa ja 25 voittolinjaa. Keloilla pyörivät hahmot ja bonuspelien henkilöt ovat suoraan Ridley Scottin Gladiator -klassikkoelokuvasta. Tämä luo pelille aivan oman luonteensa. Jos on ollut tämän laatuelokuvan fani, niin pelistä saa vielä enemmän irti, mutta vaikkei elokuva olisi edes tuttu, niin gladiaattoreiden taistelu kuuman auringon alla vetää mukaansa.

Mainitsit jotain bonuspeleistä?

Kyllä. Tämä on Playtechin kolikkopeli, joissa usein on niin, että bonuspelit ovat avain suurempiin voittoihin. Jos pelaaja saa keloille kolme Scatter-symbolia, pääsee hän bonuspeliin, josta saa ilmaisia pyöräytyksiä ja mojovan voittokertoimen. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus saada tästä bonuspelistä myös joku ruutu wildiksi, jolloin se korvaa voittolinjalla minkä tahansa kuvion. Tämän bonuspelin saadakseen joutuu usein pyöräyttämään peliä useaan kertaan, mutta kun tämä bonuspeli osuu kohdalle, on juhlan paikka.

Pelin nimessä on Jackpot. Miten se ilmenee pelissä?

Gladiator Jackpot -pelissä on progressiivinen jackpot. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisesta pelaajan pelaamasta rahamäärästä pieni osa otetaan kasvavaan jackpottiin. Tämä jackpot voi nousta miljooniin! Pelin jackpotin voi voittaa toisesta bonuspelistä. Tähän bonuspeliin pääsee käsiksi saamalla kolme kypäräsymbolia kolmelle keskimmäiselle voittokelalle. Saamalla tästä bonuspelistä 9 kultakypärää jackpot laukeaa.

Kenelle tämä peli on suunnattu?

Tämä peli on henkilölle, joka haaveilee suurvoitosta. Tällä pelillä on mahdollisuus päästä miljonääriksi. Pikkuvoittoja tässä pelissä saa harvemmin, joten pelaajan tulee varautua siihen, että muutama euro menee, ennen kuin suurvoitot mahdollistava bonuspeli lävähtää ruutuun. Jackpotin vetovoima on kuitenkin suuri, ja tietylle pelaajatyypille se on ainoa asia, joka pelissä merkitsee. Ja onhan se totta, että rikastumisesta haaveileminen kuuluu pelaajan persoonaan. Ehkä seuraavalla pyöräytyksellä se jackpot tulee, ja sitten aikainen aamuherätys muuttuukin vapaaehtoiseksi… Colosseumilla voi sitten käydä kiittämässä onnen jumalattaria, jotka käänsivät peukalon ylöspäin.