********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi

Ohjeita tulijalle

Minkä ikäisille Angry Birds Activity Park sopii?

Angry Birds Activity Park on koko perheen elämyspuisto, josta kaikenikäiset löytävät mieluisaa tekemistä. Angry Birds -seikkailuradat ja Angry Birds Townin autorata sopivat parhaiten lapsille ja nuorille. Seikkailuradoilla on oma alue leikki-ikäisille.

Game Arenan ja Golf Arenan pelaus- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen.

Vuokatti Freestyle Hall on avoin kaikille vauhdikkaasta liikunnasta kiinnostuneille. "Junnuparkki" on turvallinen ympäristö opetella esimerkiksi skeittauksen tai scoottauksen alkeet. Myös trampoliini, kiipeilyseinä ja hallin muut harrastusvälineet soveltuvat aloittelijoille. Osa laitteista, kuten hyppyareenan hyppyri ja osa skeittirampeista soveltuu lajeja jo tovin harrastaneille.

Forge-kuntosalille on pääsy kielletty alle 15-vuotiailta.

Ikäraja?

Alle 7-vuotiaat tarvitsevat mukaansa täysi-ikäisen huoltajan.

Freestyle Hallin hyppyrit?

Freestyle Hallissa on sisähyppyri. Käytettäviä välineitä ovat scootit, skeitit, BMX-pyörät ja rullaluistimet. Kypärän käyttö on kaikille pakollista.

Jos alle 18-vuotiaat haluavat hypätä Vuokatti Freestyle Hallin sisähyppyristä, heillä tulee olla huoltajan suostumus tähän. Lupalapun voin tulostaa tästä VFSH_hyppylupa.pdf.

Varustautuminen?

Puistossa liikutaan sisäkengillä, tossuilla tai sukkasilleen, joten muistattehan, ettei puistossa saa olla avojaloin. Lainattavia kenkiä meillä ei enää valitettavasti ole.
Angry Birds Activity Parkissa pelataan, leikitään, kontataan, seikkaillaan, joten kannattaa pukeutua mukaviin joustaviin vaatteisiin.

Omat varusteet?

Puiston toimipaikoissa on välineet valmiina, esim. pesäpallomailat ja -räpylät, putterit sekä sähly- ja jääkiekkomailat. Freestyle Hallissa on lainattavaksi scootteja ja skeittejä. Kypäriä on puiston puolesta lainattavissa. Myös omat välineet on sallittua ottaa mukaan. 

Saanko käyttää samalla lipulla koko puistoa?

Kyllä saat. Ainoastaan golfsimulaattorin varaus maksetaan erikseen. Katso tarkemmat tiedot pääsylipuista sivulta Liput ja kausikortit.

Vauvaikäisten hoito?

Puistossa on nurkkaus, jossa lapsia voi syöttää ja hoitaa.

Tavaroiden säilytys?

Maksuttomia lukollisia kaappeja on noin 750 kappaletta.

Omat lastenvaunut?

Puistossa on käytettävissä maksuttomia sisärattaitaita. Ko. sisärattaiden selkänoja ei laskeudu. Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan ja näin ollen ulkona käytettävien lastenvaunujen viemistä puiston puolelle pyritään välttämään.

Unohdetut tai kadotetut tavarat?

Löytötavaroita voi kysyä puistosta puhelimitse 044 7388 610 tai s-postitse info@angrybirdsvuokatti.fi. Löytötavaroiden postituspäivä on joka viikon maanantai. Löytötavarat lähetämme postiennakolla ja postimaksun lisäksi perimme 4 euron toimitusmaksun.

Saako Angry Birds Activity Parkissa valokuvata?

Kyllä saa. Parhaat otokset voi ladata puiston Facebook-sivuille.

Vakuutuksista:

Huolehdithan että henkilökohtainen tapaturmavakuutuksesi on ajantasalla. Puiston vakuutuksesta korvataan vain suoraan puiston laiminlyönnistä johtuneet vahingot (ei esim. trampolineilla sattuneita, asiakkaan omasta toiminnasta johtuneita onnettomuuksia)

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

  

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18 

Freestyle Hall tyhjennetään noin 15min. ennen sulkemisaikaa

  

Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor