********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi
1/2

Monipuolinen Vuokatti

Vuokatti Angry Birds Activity Parkin ympärillä on Vuokatin matkailukeskus, jota markkinoidaan teemalla monipuolisin kesät talvet. Mainoslause ei ole tuuleen huutelua, sillä sille löytyy vastinettakin.

Kylpylää, keilahallia ja pallopelihalleja löytyy jo monesta paikasta, mutta maailman ensimmäinen hiihtoputki ja lumilautatunneli sekä mäkiautorata ovat käypäisimmät esimerkit ainutlaatuisesta monipuolisuudesta.

Lumilautatunnelissa voi halutessaan käydä leikkimässä oman elämänsä angry birdiä. Tosin hyppimistä suositellaan vain lumilautailua tai temppulaskettelua pidempään harrastaneille. Vuokatin Urheiluopiston, Katinkullan lomakeskuksen ja safariyritysten myötä erilaista tekemistä löytyy lomaviikon jokaiselle päivälle, aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja Vuokatin sivuilta

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18 

Freestyle Hall tyhjennetään noin 15 min. ennen sulkemisaikaa

Puisto suljettu 13.-24.11. remontin vuoksi.

Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

Robson's suljettu 13.-24.11. remontin vuoksi.

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor