********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi
1/2

Monipuolinen Vuokatti

Vuokatti Angry Birds Activity Parkin ympärillä on Vuokatin matkailukeskus, jota markkinoidaan teemalla monipuolisin kesät talvet. Mainoslause ei ole tuuleen huutelua, sillä sille löytyy vastinettakin.

Kylpylää, keilahallia ja pallopelihalleja löytyy jo monesta paikasta, mutta maailman ensimmäinen hiihtoputki ja lumilautatunneli sekä mäkiautorata ovat käypäisimmät esimerkit ainutlaatuisesta monipuolisuudesta.

Lumilautatunnelissa voi halutessaan käydä leikkimässä oman elämänsä angry birdiä. Tosin hyppimistä suositellaan vain lumilautailua tai temppulaskettelua pidempään harrastaneille. Vuokatin Urheiluopiston, Katinkullan lomakeskuksen ja safariyritysten myötä erilaista tekemistä löytyy lomaviikon jokaiselle päivälle, aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja Vuokatin sivuilta

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18

HUOM!
VAPPUPÄIVÄNÄ 1.5. PUISTO ON AUKI 11-19

Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

HUOM!
VAPPUPÄIVÄNÄ 1.5. RAVINTOLA PALVELEE 11-17

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor