********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi
1/2

Muistoja matkaan

KayttajakokemusMyymala.pngKiukkuhan siitä tulee, jos ei Angry Birds Activity Parkista tuliaisia saa mukaansa. Tuliaisten ja muistoesineiden skaala on niin laaja, että valintaan kuluu hitaalta päätöksentekijältä ikuisuus.

Freestyle Shopin tyylin ja ilmojen haltijaksi

Asenne on tärkein, kun suuntaat Freestyle-hallin puolelle. Mikäli epävarmuutta varusteista tai olemassa olevat ovat jo reilejä tarpeeksi liukuneet, päivitä vermeesi Freestyle Shopissa. Tarvitset sitten pyörivää tai liukuvaa tavaraa tai suojaa näiden mahdollisesti tuomilta osumilta osoite on helppo. Erittäin tyylikkäillä DC:n ja MAKIA:n vaatteilla kelpaa marssia rennon huolettomasti, kuitenkin takeet tyylikkyydestä omaavana, puistosta ulkomaailman arvioitavaksi.

Freestyle Shopin valikoimissa mm. Skullcandyn kuulokkeita, Penny-lautoja ja lapsillesuunnattuja Crazy Safetyn pyöräilyvarusteita.

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

 

HUOM! Kesäaikana 5.8. saakka olemme
auki päivittäin klo 11-19

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18 

 

HUOM! Kesäaikana 5.8. saakka ravintola
palvelee päivittäin klo 11-17

Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor