********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi
1/2

Game Arena - pallonviemää

KayttajakokemusGameArenaStella.pngPelitytön, -pojan, -naisen ja -miehen taitotason ja kilpailuvietin purkupaikka. Tapoja toteuttaa sporttiviettiä on lukuisia pallon pomputtelusta digipelaamiseen, sekä lukuisia näiden yhdistelmiä. Testostreronitasot ovat huipussaan lämäritutkan luona sekä pesäpallon lyöntipaikalla. Tutkan armoton lukema viestii väkevimmän suorituksen. Voiman tarve vaihtuu tekniikkaan nopeuteen, kun otetaan pallot esille tai lähdetään digitaalipelien äärelle. Oli lajivalintasi monista vaihtoehdoista mikä tahansa, kaikille löytyy mielekäs peli, jotka ohjaavat suupielet kohti korvia.

Pinkki-henkinen pelaaminen luonnistuu Stella's Cornerissa, jossa on rauhaisampia ja mielikuvista ruokkivampia pelejä ja tekemistä.

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18 

Freestyle Hall tyhjennetään noin 15 min. ennen sulkemisaikaa

Puisto suljettu 13.-24.11. remontin vuoksi.

Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

Robson's suljettu 13.-24.11. remontin vuoksi.

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor