********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi
1/2

Angry Birds ja iloiset lapset

KayttajakokemusToihin.pngAngry Birds Activity Park Vuokatti on maailman suurin Angry Birds -puisto! Koko perheen elämyspuistossa riittää rutkasti tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille.

Monipuolisen sisäliikuntapuiston hulvattoman hauskat Angry Birds -seikkailuradat ja Angry Birds Townin liikennepuisto ovat erityisesti lasten ja nuorten mieleen. Game Arenan pelaus- ja lajitestausalueet sopivat kaikenikäisille. Samoin myös Vuokatti Golf Arena, jossa myös vannoutuneet golfharrastajat voivat harjoitella ympärivuoden ainutlaatuisissa sisäolosuhteissa.

Vuokatti Freestyle Hall on avoin kaikille vauhdikkaasta liikunnasta kiinnostuneille. Reilun 1000 neliömetrin kokoisen hallin "Junnuparkki" on turvallinen ympäristö opetelle esimerkiksi skeittauksen tai scoottauksen alkeet.

Lukemattomat ennenkokemattomat aktiviteetit odottavat sinua.
Tervetuloa!

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

  

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18 

Freestyle Hall tyhjennetään noin 15min. ennen sulkemisaikaa

  

Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor